Kysymys:
Sähköpostin lähettäjän IP-osoitteen selvittäminen Gmailissa
Rushil Paul
2011-07-19 23:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gmail ei ilmoita lähettäjän IP-osoitetta sähköpostiotsikoissaan turvallisuussyistä. Haluaisin tietää, onko lähettäjän IP-osoite hankkiminen jollakin muulla tavalla.

Koska Gmail määrittää sähköpostin välityspalvelimen IP-osoitteen, johon lähettäjä ensin ottaa yhteyttä, onko mitään keinoa kysytäänkö välityspalvelimelta lähettäjän IP-osoite määrittämällä kyseisen sähköpostin yksilöllinen Message-ID? Jos on, selitä miten se tehdään. Ja jos ei, onko olemassa muuta tapaa saada IP-osoite?

Se on todella helppoa: hae vain oikeusjuttu Googlea vastaan ​​ja hanki oikeuden määräys. Mutta kiirettä, he eivät pidä lokejaan ikuisesti.
UUSI tässä on tärkeä kysymys: Miksi haluat hankkia lähde-IP: n?
@Evil Phoenix - Vastaus on hyvin ilmeinen..Jos ihmiset lähettävät sinulle väärinkäyttäviä sähköposteja, haluat löytää kuka he ovat.
Tommy-Carlier vaatii vastausta, joka on päinvastainen kuin @Hendrik-Brummermann, vaikka en näe IP-osoitteita Gmailin web-käyttöliittymän kautta, mutta haluaisin ymmärtää, miten Hendrik-Brummermann voisi
@Rushil "_Vastaus on hyvin ilmeinen .._" Ei, ei ole. "_haluat löytää kuka helvetti he ovat .._" Tiedät sen: he ovat näiden Gmail-tilien omistajia.
Se ei ole niin paljon ajanhukkaa, ei. Minun tapauksessani saan väärinkäyttäviä viestejä muualla, epäilen jonkun lähettäneen tälle henkilölle sähköpostin, johon hän vastasi - halusin verrata kahta IP-osoitetta nähdäksesi, olivatko ne samalta henkilöltä. Ei välttämättä seurata IP-sijaintia alaspäin. On todella sääli, että Gmail ei salli sitä.
Mutta se ei silti välttämättä kerro sinulle mitään. Esimerkiksi jotkut Internet-palveluntarjoajat tekevät kaiken sähköpostin välityspalvelimen kautta, joten kaikilla kyseisen Internet-palveluntarjoajan viesteillä on sama IP-osoite. Monet Internet-palveluntarjoajat kierrättävät IP-osoitteet, joten joka kerta kun muodostat yhteyden, saat toisen IP-osoitteen.
Viisi vastused:
#1
+35
Hendrik Brummermann
2011-07-20 00:06:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ole mitään teknistä tapaa saada sähköpostin lähettäjän IP-osoite Gmailin verkkoliittymän kautta. Google ei lisää sitä sähköpostiotsikoihin. Eikä ole mitään sovellusliittymää, joka voisi kysyä sitä Gmaililta.

Jos tarvitset sitä IP-osoitetta pätevistä syistä, sinun on hankittava oikeuden määräys.

Käännös: "laillinen tapa" = "tuomioistuimen määräys".
@Iszi, kiitos, se oli todellakin väärä käännös äidinkielestäni.
@Iszi, tämä ei ole oikein. Ainakin Yhdysvalloissa, Yhdysvaltain Patriot Actin mukaan, sähköposti voidaan tutkia ilman "tuomioistuimen määräystä" tai etsintälupaa (jonka tuomari on allekirjoittanut) vain hallinnollisilla haastekutsuilla. Jos ymmärsin englannin oikein osoitteessa http://www.npr.org/2011/11/24/142755551/how-private-is-your-email-it-depends
@WebMAOhist He voivat tutkia sähköpostin todellakin, mutta, kuten täällä jo todettiin, sähköpostilla ei ole riittävästi tietoja yksin löytääkseen alkuperäisen IP-osoitteen. Siitä huolimatta tässä on kyse siitä, että "lailliseen tapaan" mennä tähän liittyy jonkinlaisen valtion viranomaisen tuominen mukaan - et voi tehdä sitä yksin.
#2
+27
Dog eat cat world
2011-07-20 04:48:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä voidaan mahdollisesti tehdä jonkinlaisen sosiaalisen suunnittelun avulla, jos voit lähettää sähköpostin takaisin alkuperäiselle lähettäjälle ja saada heidät napsauttamaan sähköpostissa olevaa linkkiä.

Sinun on määritettävä verkkosivusto, joka kirjaa kävijän IP-osoitteen ja saa jotenkin sen, joka lähetti sinulle sähköpostin, käymään sivustollasi. Tähän liittyy todennäköisesti sähköpostin lähettäminen ja toivoen, että he lukevat sähköpostin ja napsauttavat siinä olevaa linkkiä.

Tähän liittyvä lähestymistapa on lähettää heille HTML-sähköposti, joka sisältää verkkosivustollasi isännöidyn kuvan. Suurin osa sähköpostiohjelmista ei kuitenkaan lataa linkitettyjä kuvia oletuksena käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Siksi tämä ei useimmissa tapauksissa toimi (paitsi jos henkilö vain sattuu ohittamaan sähköpostiohjelmansa oletusarvot).

Siksi realistisempi tapa on lähettää hänelle linkin sisältävä sähköpostiosoite ja toivottavasti he napsauttavat linkkiä.

Esimerkki PHP-koodista kävijän IP-osoitteen kirjaamiseksi (osoitteesta http://www.binrev.com/forums/index.php/topic/20288-php -ip-logger /):

  <? phpheader ('Content-type: image / jpeg'); readfile ('image.jpg'); $ filename = "kirjautunut .txt "; $ somecontent = "Yhteys lähteestä:". $ _ SERVER ['REMOTE_ADDR']. "klo" .date ("r", aika ()). "\ n"; if ($ kahva = fopen ($ tiedostonimi, 'a')) {fwrite ($ kahva, $ somecontent) fclose ($ kahva); }? >  
Se toimii, mutta minun täytyy saada lähettäjän IP-osoite käyttämällä jotenkin vain Gmail-otsikoita ..
Uh, odota: tämä antaa sinulle sähköpostin __vastaanottajan__, ei __lähettäjän, IP-osoitteen.
@Piskvor, kyllä ​​... lähetä sähköpostia takaisin
@Dog syö kissamaailmaa: Useimpia epäilyttäviä sähköposteja ei lähetetä otsikoissa ilmoitetusta sähköpostiosoitteesta, joten yleensä ei ole osoitetta, jolle se lähetetään takaisin (otsikoissa olevat ovat väärennettyjä); Silti on paljon vähemmän todennäköistä, että joku toisesta päästä on halukas lukemaan sähköpostisi.
(sivuun: useimmat sähköpostiohjelmat estävät linkitetyt kuvat oletusarvoisesti - juuri siksi, että ihmiset yrittävät pelata näitä seurantatemppuja)
Oikeastaan ​​sinun ei tarvitse lisätä linkkiä sähköpostiin. Upota parempi kuva palvelimellasi isännöityyn src-URL-osoitteeseen. Tarkista palvelimen lokit, jos haluat käyttää tätä 'kuvaa'. Varmista, että sinulla on asianmukaiset lokitason asetukset www-palvelimen asetuksissa.
@mnmnc, Parempi tehdä molemmat. Upotettu sisältö poistetaan usein käytöstä. Mutta söpöllä kissanpennulla voit jotenkin houkutella hyökkääjän vierailemaan vapaaehtoisesti linkissäsi. Oikeastaan ​​parempi ** ei ** tehdä molempia. Koska jos sinulla on upotettua sisältöä, hälytykset kuulostavat suuremmilta.
#3
+8
Tommy Carlier
2011-07-20 15:32:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

GMail lähettää IP-osoitteen sähköpostiotsikoissaan: tarkista X-Originating-IP-otsikko.

Gmail-web-käyttöliittymän kautta lähettämissäni sähköposteissa ei ole X-Originating-IP-otsikkoa. Tarkistin juuri uudelleen.
@Tommy, tervetuloa sivustolle! Muistan, että Hotmail (käytetään?) Sisältää kyseisen otsikon ... Onko Gmail, kun haetaan postia SMTP / IMAP-yhteyden kautta?
Tarkistin juuri uudelleen: kun käytän verkkoliittymää, X-Originating-IP-otsikko on liitetty. Käytän Google Appsia omalla verkkotunnuksellani. Jos tarkistan sähköpostit, jotka sain ystävältä, jolla on säännöllinen GMail-tili, siinä on myös otsikko. Sama koskee Hotmailin sähköposteja.
@Tommy-Carlier, Voitteko antaa tarkempia tietoja tarkistuksesta, koska en näe X-Originating-IP-otsikkoa web-käyttöliittymän kautta? Tarkoitatko napsauttamalla "Näytä tiedot" GMail-sähköpostikirjeessä?
Olen testannut tämänkin, eikä verkkoliittymästä lähetettävissä sähköposteissa ole `X-Originating-IP` -otsikkoa.
Näyttää siltä, että X-Originating-IP lisätään vain Google Apps -verkkotunnuksen kautta lähetettyihin viesteihin.Katso http://webapps.stackexchange.com/q/6942/17465.
#4
+5
Tim X
2012-12-14 09:59:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat nähdä sähköpostin täydelliset otsikot Gmail-verkkokäyttöliittymässä, sinun on valittava "näytä alkuperäinen" oikealla olevasta avattavasta Lisää-valikosta. Näytä vain tiedot lähettäjän tietojen vieressä. antaa osajoukon tietoja, ei täydellisiä otsakkeita.

Testasin viestin lähettämistä gmail-käyttöliittymästä ja huomasin, ettei X-Originating-IP: tä tai otsikkoa ollut, joka antaisi lähettäjän IP-tietoja. yllätys. Huomaa, että X- * -otsikot ovat valinnaisia ​​otsikoita, eikä SMTP-protokolla vaadi niitä.

Vaikka viestissä olisi lähettäjän IP-tietoja, se on suurelta osin hyödytöntä. Tämä pätee erityisesti, jos yrittävät käyttää sitä jonkun jäljittämiseen. Pohjimmiltaan tuhlaat aikaa.

  1. Monilla käyttäjillä ei ole staattisia IP-osoitteita. Internet-palveluntarjoajat antavat IP-osoitteita käytettävissä olevasta ryhmästä. IP-osoitteet.

  2. Monet sivustot käyttävät NAT- ja muita kartoitustekniikoita, jotta kaikilla sisäisen verkon isännöillä olisi ei-reititettävät yksityiset IP-osoitteet (eli 192 .168.1.9), mutta yhteinen julkinen reititettävä IP-osoite.

  3. Käyttäjät voivat käyttää Gmailia mistä tahansa Internetiin liitetystä järjestelmästä, jolla on verkkoselain, kuten Internet-kahvila, julkinen langattomat verkot jne.

  4. Monet verkkoyhteydet kulkevat välityspalvelinten kautta. Gmailin näkökulmasta IP, josta asiakas muodostaa yhteyden, on välityspalvelimen IP, ei lähettäjän tietokoneen IP-osoite

  5. IP-osoitteen väärentäminen on melko triviaalia

Jopa ehdotukset oikeudellisen prosessin noudattamisesta, kuten tuomioistuimen päätökset pakottaa Gmail toimittamaan lokitiedot jne., on ajanhukkaa. Vaikka saatat saada paljon tietoa ja todennäköisesti huomattavien kustannusten jälkeen nämä tiedot, ne ovat suurelta osin turhia. Päivän lopussa kuka tahansa voi hankkia Gmail-tilin millä tahansa nimellä. Sinun ei tarvitse todistaa kuka olet. Ei ole lainkaan varmuutta siitä, että Gmail-käyttäjä on henkilö, jonka he väittävät olevansa. Tämä pätee moniin sähköpostipalvelujen tarjoajiin, ei pelkästään Gmailiin. Koko postiympäristö on luonnostaan ​​virheellinen tällä tavoin, etkä voi välittää tai taata mitään lähettäjän tiedoista tai otsikoista. Kuten vanha sarjakuva kuvasi: "Internetissä kukaan ei tiedä, että olet koira".

Jos saat väärinkäyttäviä sähköposteja Gmail-käyttäjältä, paras tapa on ilmoittaa niistä Gmailille. He ovat yleensä melko hyviä sulkemaan tilin, joka käyttää palvelua väärin. Ei tietenkään ole takeita siitä, että tämä henkilö todella on Gmail-käyttäjä - kuten jo mainittiin, koko sähköpostin ekosysteemi on puutteellinen ja on triviaalia saada viesti näyttämään olevan joltakin.

Sen lisäksi voit vain jättää sen huomiotta. Suodata rikkoneen lähettäjä tai napsauta vain poista ja siirry eteenpäin.

Joku jäljittäminen on kerätä mahdollisimman paljon tietoa. Jos etsimäsi henkilö ei tiedä, että hänen IP-osoite vuotaa, se voi olla varsin hyödyllistä tietoa. Vaikka henkilö, jonka kanssa olet tekemisissä, muodostaa yhteyden Tor-poistumissolmusta, joka kertoo sinulle jotain heistä.
#5
  0
Audiobuff
2013-09-05 18:59:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska olemme Gmailin aihe. On hyvin yksinkertainen vastaus. Valitse "Lisää vaihtoehtoja nuoli" täällä -

gmail more options arrow

Valitse "Näytä alkuperäinen", uusi ikkuna avautuu täydellä HTML-sivulla, joka sisältää "lähettäjä" ja "vastaanottaja" "tiedot. Näyttää siltä tältä -

Sender/recipient info

Siinä sinulla on. :) Ja karkeasti olen katkaissut yksityiset tiedot, mutta näet koko sivun, kun suoritat tämän toiminnon.

Valitettavasti monissa tapauksissa tämä ei * paljasta lähettäjän IP-osoitetta, varsinkin jos lähettäjä käytti itse Gmailia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...